воскресенье, 4 января 2015 г.

Маски для волосся в домашніх умовах.

Одного шампуню і бальзаму явно недостатньо для того, щоб збагатити волосся поживними речовинами, поліпшити їх стан. Сьогодні існує великий вибір масок, представлених професійними косметичними лініями. Як правило, це засоби цілеспрямованого дії (в залежності від проблеми). Маски від виробника мають свої переваги, наприклад, в їх склад входить кератин, який відновлює структуру волосся.


Треба віддати належне і масок, які ви можете приготувати самостійно в домашніх умовах. Приміром, таке випробуваний засіб, як кефір, можна віднести до розряду захисних. Завдяки йому, на волоссі утворюється захисна плівка, що оберігає волосся від пошкоджень. Спосіб застосування простий: нанесіть кефір на волосся, потримайте в утепленому вигляді (під рушником) протягом п'ятнадцяти хвилин.

Здавна відомі корисні властивості яєчного жовтка. У свій час шампуні на його основі були дуже популярні. Жовток підійде для нормального і сухого волосся. Для застосування до останнього типу можна ще додати ложку оливкової або реп'яхової олії.