воскресенье, 15 марта 2015 г.

Tupperware® представляет «Калейдоскоп праздников» – лучшее предложение для подарков в феврале и марте.

Святковий настрій

Кожне свято - це відмінний привід здивувати гостей і порадувати близьких чимось смачненьким. З «Міксером-квік» від Tupperware® господині зможуть без праці приготувати коктейлі з екзотичних фруктів, тісто для пирогів, змішати соуси і збити по-справжньому повітряні вершки. Секрет - в шайбі всередині. Спеціальна вставка для змішування забезпечує однорідний розподіл всіх інгредієнтів. Також це виріб від Tupperware® відмінно підійде для зберігання і транспортування продуктів. Кришка Міксера-квік» щільно закриває клапан, запобігаючи проливання рідини.

З Росії з любов'ю

Цікаво, що історія компанії Tupperware® почалася з простої ідеї та її подальшого втілення - мисок-матрьошок. Завдяки цим виробам з'явилася унікальна можливість протягом досить тривалого часу зберігати швидкопсувні продукти в щільно закритих контейнерах. Завоювавши ринок посуду тоді, вони очолюють «хіт-паради» кухонного посуду і зараз. Набір включає три великі миски рожевого кольору різного розміру та об'єму, які закриваються так щільно, що в разі нестачі місця в холодильнику, їх можна ставити на ребро або догори дном. При цьому з них не проллється ні краплі. Якщо у виробах тимчасово відпадає необхідність, для зручності зберігання і економії місця, їх можна вставити одну в іншу. Крім цього у великих мисках-матрьошки від Tupperware® можна панірувати відбивні, маринувати м'ясо і рибу, подавати на стіл гарніри і супи, сервірувати десерти.

Чоловіча колекція від Tupperware® - ідеальний подарунок для успішного чоловіка!

Напередодні Дня захисника Вітчизни відмінним подарунком для чоловіків стане практична та ергономічна Еко-пляшка від Tupperware®. Ваш захисник зможе використовувати Еко-пляшку на тренуваннях або брати з собою в поїздки. Це виріб не тільки екологічно, так як позбавляє від необхідності використовувати одноразову тару, але і має дуже зручну конструкцію: гвинтова кришка з носиком забезпечена клапаном, що не допускає протікання. Також до переваг моделі належить оптимальний обсяг - 1 л.

Смачно по-домашньому

Для тих, хто мріє про домашній обід на роботі, Tupperware® являє Ланч-бокс з роздільниками. Ця новинка виготовлена з використанням останніх технологій, допоможе транспортувати смачну і корисну їжу і зберегти її свіжість. Завдяки компактним розмірам і зручності у використанні, а також практичною і стильною темному кольорі Ланч-бокс обов'язково сподобається чоловікам.

Для перекусу і не тільки

Якщо чоловік не забуває перекусити на роботі, то його напевно обрадує набір контейнерів «Тріо» від Tupperware®. Ці вироби стануть відмінним рішенням для зберігання горішків, крекерів, хрустких хлібців і багато чого іншого. «Тріо» також відмінно підійде для величезної кількості дрібниць, необхідних у господарстві - в контейнерах можна зберігати аксесуари та інші важливі дрібниці.

Разом смачніше

Якщо ви вирішили приготувати на вечерю рагу, жюльєн, пасту, кекси або паштет, то вам просто не обійтися без Кокотниці «Ультра-Про». Це найбільш елегантний і зручний спосіб готувати і сервірувати індивідуальні порції страв. Посудина «Ультра-Про» від Tupperware® створена з легкого рідкокристалічного полімеру, температурний діапазон якого становить від -25°С до +250°С. В ній можна заморозити, так і приготувати їжу в духовці, НВЧ (при відключеному режимі «Гриль») або на водяній бані. Продумана конструкція виробу дає можливість готувати кілька страв, рівномірно розподіляючи між ними тепло.

Тертий калач

Господиням, які захоплюються випічкою, обов'язково припаде до смаку мініатюрний кухонний комбайн «Кухар». З ним легко відокремити білки від жовтків, натерти цибулю або часник для салатів, подрібнити картоплю для приготування густого супу, вичавити сік з цитрусових і багато іншого. Крім того, в «Поваренке» можна зберігати приготовані продукти, попередньо повернувши кришку так, щоб вона закривала розливне отвір. Кожна з насадок міні-комбайна Tupperware® унікальна і забезпечена зручною ручкою.

Паличка-виручалочка

Імітує за своєю формою лезо великого ножа, «Силіконовий ніж» Tupperware® призначений для нанесення, розрівнювання і видалення надлишок крему, збитих вершків і соусовс поверхні страви. Крім того, з його допомогою дуже зручно нарізати лазанью, запіканку, террін, паштет, м'який торт або пиріг, сире тісто. Також, скориставшись силіконової частиною ножа Tupperware®, легко перевертати млинці. А завдяки довжині виробу господиням буде зручно витягувати продукт навіть з високою банки з вузьким горлечком.