вторник, 9 декабря 2014 г.

Сердитий кіт збагачує господарів

Якщо ви все ще перебуваєте в роздумах про те, чи варто завести домашнього улюбленця, пропонуємо ще один аргумент на користь тварин. Карликовий кіт, чия морда стала одним з найбільш популярних мемів, дозволив заробити своїм власникам майже 100 мільйонів доларів за минулі 2 роки.


У недавньому часу найвідоміший похмурий кіт завершив зйомки у фільмі, який, як передбачається, стане доступний широкій публіці вже в 2015 році.

Тардар Саус, саме так звуть інтернет-сенсацію, зробив своїх господарів справжніми багатіями, при цьому їм не довелося докладати особливих зусиль для того, щоб зробити свого кота популярним. Доходи незвичайного тваринного значно перевищують річні заробітки таких знаменитостей як Ніколь Кідман, Метт Деймон і Метью Макконахі. Наприклад, за минулий рік актриса Гвінет Пелтроу змогла заробити лише 19 мільйонів доларів.

Табата Бандесен (Tabatha Bundesen), 28-річна власниця кота, повідомляє, що в перші дні, коли фотографія її улюбленця з'явилася в мережі Інтернет, вона почала розлітатися по просторах «глобальної павутини» немов вірус. Дівчина була змушена кинути свою роботу офіціантом в одному з кафе міста. Як говорить Табата, з тих пір її стільниковий телефон розривається від дзвінків.

Книга про пригоди похмурого ката переведена на 15 мов і стала світовим бестселером. Ролики кота в мережі YouTube набрали понад 15,7 мільйонів переглядів з моменту завантаження.